Известие

Collapse
No announcement yet.

Сезонна смяна на гуми с всичките екстри.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сезонна смяна на гуми с всичките екстри.

Колко струва тази операция във вашите населени места тази година,като споменете и цолажа разбира се.За 16 цола винаги ми искат толкова, все едно ще сменят на трактор задните гуми.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Много различно, но на повечето места вземат или 24 или 30лв. Не съм забелязал да има разлика в цената според цолажа мойте 16" ги смених за 24лв. За другите коли 13" и 15" пак същата цена.
    Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Тук в шопско цената е според цолажа и колата
      Размяна летни със зимни 16 баланс,монтаж,демонтаж 40 пари.
      За това си купете още един комплект джанти с гуми
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тук ходят, гледат щом са 16 цола между 34 и 32лева беше миналата година,някои гледат и дали джантите са алуминиеви или стоманени.Сега чета за разни промоции между 18-22 лева ,но дали са реални,случвало се е да ми прецакат здрави вентили, за да ми ги сменят, срещу заплащане естествено.Не мога да си намеря стоманени джанти за съжаление.

Comment

Малко ли морги с 166-ци има?
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Не мога да си намеря стоманени джанти за съжаление.
            1 мин търсене и какво имаме ТУК ?
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Демонтаж на 17ките, изправяне на 16ките и четирите (железни), смяна на винтилите, монтаж и баланс при Дани - Казичене - 70лв.
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                1 мин търсене и какво имаме ТУК ?
                няма или не съм попадал,а тези доста са скъпи с доставката ще станат почти като алуминиеви.Иначе разглеждам тук ,но тази ми е убягнала,благодаря може и да звънна да попитам.70 лева- понякога се радвам ,че не живея при вас
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:28.

Comment

Работата е сваляне качване , дали е 13ка или 18ка няма значение , в 2 обикновени вулканизатора на 2 различни места в Пловдив ми излезе 24лв . От зимни към летни и сега обратното упражнение .
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

При мен е 13лв. - по 1лв. на колело за сваляне на летните гуми с джанти и пак 1лв.за слагане на зимните + 5лв. за измиване на свалените с шампоан и пароструйка, защото е добре да се съхраняват чисти.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      70 лева- понякога се радвам ,че не живея при вас в София
                      Не си прочел правилно колега - изправяне на 4-тири джанти - бяха на зарчета + другите неща - 70 лева.
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

Oт понеделник и аз съм със зимните гуметки и дори ги тествах вече - качих се до КАРАНДИЛА, та в Сливен ми взеха 28 лв. според количеството лепящи тежести което е тъпо според мен защото общо на 5 - те гуми не се събра 100 гр. като в ценоразписа пише само баланс. Обшо по ценоразпис излизаше 32 лв. но ми взеха 4 лв. по - малко.

Поздрави и безаварийна зима.
                        алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                        алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

В Благоевград демонтаж, монтаж, баланс 4бр. 16"/17" е 30лв.+зависи от бр. на тежестите при мен излезна 32лв, но незнам колко грама тежестит са ми сложили. Изправяне джанта 20 лв + отделно монтаж, демонтаж, баланс. В неделя изправях едната 17" и ми взеха 35лв, чесно да си призная и аз не разбрах защо.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                          Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                          FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Това за тежестите не ми се струва правилно,защото всеки има тежести по джантите,като балансират гумата взимат моите и слагат други,с необходимото тегло и аз ли трябва да им искам пари за моите,става една въртележка с тежести която е безплатна за гумаджията нали?Аз миналата година се пазарих -ей така за спорта и ми свалиха 2 лева ,иначе където съм ходил 16 цола винаги е в по- скъпа категория.

Comment

Цолажа е от значение във всички случай , аз като махам 17-те на алфата и 15-те на малката ми взимат различна цена разбира се
                              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                              X