Колко струва тази операция във вашите населени места тази година,като споменете и цолажа разбира се.За 16 цола винаги ми искат толкова, все едно ще сменят на трактор задните гуми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сезонна смяна на гуми с всичките екстри.
Collapse
X
-
Тук в шопско цената е според цолажа и колата
Размяна летни със зимни 16 баланс,монтаж,демонтаж 40 пари.
За това си купете още един комплект джанти с гумиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Тук ходят, гледат щом са 16 цола между 34 и 32лева беше миналата година,някои гледат и дали джантите са алуминиеви или стоманени.Сега чета за разни промоции между 18-22 лева ,но дали са реални,случвало се е да ми прецакат здрави вентили, за да ми ги сменят, срещу заплащане естествено.Не мога да си намеря стоманени джанти за съжаление.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе мога да си намеря стоманени джанти за съжаление.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение1 мин търсене и какво имаме ТУК ?може и да звънна да попитам.70 лева- понякога се радвам ,че не живея при вас
Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:28.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение70 лева- понякога се радвам ,че не живея при вас в София
Comment
-
Oт понеделник и аз съм със зимните гуметки и дори ги тествах вече - качих се до КАРАНДИЛА, та в Сливен ми взеха 28 лв. според количеството лепящи тежести което е тъпо според мен защото общо на 5 - те гуми не се събра 100 гр. като в ценоразписа пише само баланс. Обшо по ценоразпис излизаше 32 лв. но ми взеха 4 лв. по - малко.
Поздрави и безаварийна зима.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
В Благоевград демонтаж, монтаж, баланс 4бр. 16"/17" е 30лв.+зависи от бр. на тежестите при мен излезна 32лв, но незнам колко грама тежестит са ми сложили. Изправяне джанта 20 лв + отделно монтаж, демонтаж, баланс. В неделя изправях едната 17" и ми взеха 35лв, чесно да си призная и аз не разбрах защо.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
-
Това за тежестите не ми се струва правилно,защото всеки има тежести по джантите,като балансират гумата взимат моите и слагат други,с необходимото тегло и аз ли трябва да им искам пари за моите,става една въртележка с тежести която е безплатна за гумаджията нали?Аз миналата година се пазарих -ей така за спорта и ми свалиха 2 лева,иначе където съм ходил 16 цола винаги е в по- скъпа категория.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment